karttakuva1 kuva2 kuva3

Yhdistymisselvityksen tiedotteet

26.3.2014 9.19

Tervetuloa asukasiltaan!

Keski-Uudenmaan kuntien yhdistymisselvitys järjestää kolme kaikille kahdeksan kunnan asukkaille tarkoitettua tilaisuutta tiistaina 1.4. Tuusulassa, tiistaina 8.4. Mäntsälässä sekä torstaina 10.4. Hyvinkäällä. Kaikki kuntien asukkaat ovat tervetulleita mihin tahansa asukasiltaan.

Asukasilloissa on sisällöltään sama ohjelma. Ilta avataan yhdistymisselvityksen tilannekatsauksella. Sen esittää ensimmäisessä tilaisuudessa Tuusulassa selvityksen poliittisen ohjausryhmän varapuheenjohtaja, Tuusulan valtuuston varapuheenjohtaja Arto Lindberg. Mäntsälässä tiistaina 8.4.2014 selvitystä esittelee poliittisen ohjausryhmän jäsen, kunnanhallituksen puheenjohtaja Veijo Peltola. Hyvinkäällä torstaina 10.4. puheenvuoron käyttää selvityksen poliittisen ohjausryhmän puheenjohtaja, kaupunginhallituksen puheenjohtaja Annika Kokko.

Avauksen jälkeen esitellään kuntien taloustilanne selvityksen lähtökohtana, jota seuraa Osallistu ja vaikuta - työryhmätyöskentely. Lisäksi asukasilloissa on varattu runsaasti aikaa kysymyksille ja keskustelulle. Paikalla on selvitysalueen kuntajohtajia sekä yhdistymisselvityksen projektinjohtaja.

Asukasiltojen toivotaan myös vauhdittavan Osallistu ja vaikuta -kuntalaiskyselyyn vastaamista. Tähän mennessä vastauksia on saatu reilut 450. Kysely päättyy sunnuntaina 13.4.2014.

Osallistu ja vaikuta -kuntalaiskysely löytyy Keski-Uudenmaan kuntien internet-sivuilta. Samasta paikasta löytyy myös kunkin asukasillan tarkempi ohjelma sekä myöhemmin linkki asukasiltojen seuraamiseen netin kautta.  

 Lisätietoja: www.kuuma.fi/k-uselvitys

 

 


Palaa otsikoihinprint
logo nettiin

Lue lisää sivuiltamme:

Kuntauudistus ja metropoliratkaisuLue lisää Itä-Uudenmaan yhdistymisselvityksestä

Itä-Uudenmaan yhdistymisselvitysPoutapilvi web design - P4