karttakuva1 kuva2 kuva3

2017

28.3.2017

KUUMA-kunnat selvittävät asumisen tulevaisuutta: puutarhakaupunkeja vai tornitaloja?

Pääkaupunkiseudun kehyskunnat eli KUUMA-kunnat käynnistävät laajan sosiaalisen median kautta levitettävän asumisen tulevaisuutta luotaavan kyselyn. Tällä kyselyllä selvitetään vaihtoehtoisten asumisratkaisujen kiinnostavuutta. Tämän lisäksi selvitetään asukkaiden näkemyksiä omista tulevaisuuden valinnoista, kuten sähköauton hankinnasta.

Asukaskysely on osa KUUMA-seudun kaavoittajien käynnistämää monivaiheista projektia, jossa selvitetään asumisen trendien muutoksia ja keinoja vastata niihin. Ennakoimalla asumisen muutoksia pystytään KUUMA-kunnissa vastaamaan entistä paremmin erilaisiin asumistoiveisiin ja elämäntyyleihin. KUUMA-kunnat voivat tarjota vaihtoehtoja urbaanista keskusta-asumisesta ekokyliin.

Kyselyä jaetaan kuntien asukasfoorumeissa Facebookissa, kuntien verkkosivuilla ja Twitterissä. Kyselyn toteuttajina ovat Tutkimus- ja suunnittelupalvelu KIILA ja Media Clever Oy, ja sen tilaajina ovat KUUMA-kunnat. Kysely on avoinna 29.3.2017 – 23.4.2017.

Kyselyyn voi vastata verkossa suomeksi osoitteessa www.kuuma.fi/kysely2040

KUUMA-kuntia ovat Hyvinkää, Järvenpää, Kerava, Kirkkonummi, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Sipoo, Tuusula ja Vihti. KUUMA-kunnissa on yli 300 000 asukasta.

Lisätietoja hankkeesta antaa projektikoordinaattori Jaakko Huttunen

jaakko.huttunen@jarvenpaa.fi

040-3153003

Palaa otsikoihinprint
Poutapilvi web design - P4