karttakuva1 kuva2 kuva3

Elintarvikeketjun yhteistyöstä kasvuun
-verkottumistilaisuus 13.12.2012


Aika: Torstai 13.12.2012 klo 14:00-17:00

Paikka: Keuda aikuisopisto, Peltola-rakennus, neuvotteluhuone Kapusta (3. krs), Sibeliuksenväylä 55 A, Järvenpää


Haluatko olla mukana elintarvikeyritysten menestystarinoissa? Tule kuuntelemaan, keskustelemaan ja vaikuttamaan!

Yhteistyö ja verkottuminen nähdään elintarvikeketjun yritysten keskeisinä menestymiskeinoina. Mitä asioita metropolialueen kehyskuntien yritykset voisivat kehittää yhdessä? Tunnetko alueen elintarvikeketjun toimijat? Entä tiedätkö millaisia palveluja yrityksille on jo tarjolla? Miten yrityksesi voi hyötyä elintarvikeketjun yhteistyöstä?

Tilaisuus on maksuton. Ilmoittauduthan 30.11. mennessä osoitteessa: http://digiumenterprise.com/answer/?sid=928744&chk=U9CBFX2K

 

Ohjelma

14:00 Ilmoittautuminen ja kahvit

14:15 Tervetuloa | Johanna Viita, yhteistyöjohtaja, KUUMA-seutu

Elintarvikeketjun kehitystarpeet kehyskunnissa
Anna Kilpelä, projektipäällikkö, Viikki Food Centre

Yhteistyöstä kasvuun – ehdotuksia kehitystarpeisiin vastaamisesta
Reijo Kohonen, vt. toimitusjohtaja, Helsinki Business and Science Park Oy

14:45 Puheenvuoroja elintarvikeketjun toimijoilta

Elintarvikealan tulevaisuuden näkymät
Heikki Juutinen, toimitusjohtaja, Elintarviketeollisuusliitto

Jatkuva parantaminen elintarvikealalla
Kati Rajala, toimitusjohtaja, Snellmanin Kokkikartano

Pienyritysten välinen yhteistyö - henkinen ja taloudellinen voimavara
Eliisa Malin, Vierelän luomutila & Herrakunnan lammas

15:45 Mitä seuraavaksi? Keskustelua ja yhteenveto

16:00 Verkottumista lähiruoan parissa

17:00 Tilaisuus päättyy


Lämpimästi tervetuloa!


Lisätietoja tilaisuudesta: Anna Kilpelä, Viikki Food Centre, p. 050 408 3233, anna.kilpela@viikkifoodcentre.fi


print
Poutapilvi web design - P4